Atelier

Geef uw kleding de aandacht die het verdient!

Tijdens het productieproces van kleding kunnen er structurele fouten gemaakt worden. Geen enkel probleem, in ons atelier worden deze kledingstukken vakkundig hersteld. Wij verzorgen dit op grote schaal voor kledingimporteurs, winkels, bedrijven en de detailhandel. Niet alleen het in-of omzetten van knopen of ritsen, maar ook het inkorten/verlengen of het opnieuw etiketteren van de kleding is bij ons in goede handen. Ook hebben wij veel ervaring met het inzetten of verplaatsen van maat- en carelabels, drukkers en rivets en het aanbrengen van trenzen en stiksels.

Voor herstelwerkzaamheden aan bedrijfskleding bent u bij ons ook aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij eveneens voor particulieren atelierwerkzaamheden verzorgen!

In en ompakservice

Kleding laten verpakken in polybags? Wij kunnen het regelen. De producten worden voorzien van barcodes en hangtags. In Standaard verpakkingen of custom made van enkele stuks tot hele grote partijen.

Reconditionering

Zijn er fouten gemaakt bij de productie van uw kledingcollectie? U hoeft zich geen zorgen te maken. Onze specialisten herstellen uw kleding op professionele wijze. We brengen uw kleding snel en deskundig in uitstekende conditie. Uw collectie komt strak en fris in de winkel te hangen.

Zijn er productiefouten gemaakt bij de realisatie van uw collectie? Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en op tijd wordt hersteld. Onze specialisten herstellen uw kleding op professionele wijze. We brengen uw kleding snel en deskundig in uitstekende conditie. Uw collectie is dan strak en fris.

Ons atelier heeft een hoge capaciteit aan strijkmogelijkheden. Wij kunnen uw collectie opstrijken (poppen) en opnieuw strijken voor de gewenste resultaat.

Heeft u interesse in de reconditionering van uw kleding door onze specialisten, of heeft u vragen over ons aanbod aan diensten? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen. U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Patronen

Wilt u graag kledingpatronen laten maken door een professioneel atelier? YS Mode Atelier heeft deskundige specialisten in huis die dit voor u realiseren. Met onze patronenservice maken wij patronen voor u en passen we naaipatronen aan. Heeft u eigen patronen? Dan bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Wij zijn de betrouwbare partner die u helpt met uw specifieke opdracht.

Vraag een offerte op

    Scroll to Top